The Last Horse Forum Index
Author Message

<  The Server Room  ~  Activation issues

Magos
Posted: Sat 01 Jul 2006 12:58 pm Reply with quote
Ice-Cold Joined: 11 Jul 2005 Posts: 2137 Location: havetogonotime
A couple of people have registered for the forums recently, i.e. Maghlis, but can't post or log in because they have to be activated.
View user's profile Send private message
Nenicirene
Posted: Sat 01 Jul 2006 1:11 pm Reply with quote
Technocrat Joined: 22 Jun 2005 Posts: 1699
Hmm, maybe I'm not getting some email that I should be. I shall look into this…

_________________
Gnomeregan. Never forget. Never again.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
Nenicirene
Posted: Sat 01 Jul 2006 1:17 pm Reply with quote
Technocrat Joined: 22 Jun 2005 Posts: 1699
Nope, I have it set to User Activation, to keep out the spammers. That means new users should be receiving an email with a link they need to click. However, it appears that you're still listed as a user after you register even if you don't activate, which seems to be all the spammers care about anyway. I'll look into adding a hidden field to break automated registration scripts.

_________________
Gnomeregan. Never forget. Never again.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address

Display posts from previous:  

All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum